Velký Meder

Veľký Meder, dříve Čalovo, se nachází v jižním cípu západního Slovenska. Město je známé díky termálním lázním Thermal Corvinus Veľký Me-der. Termální prameny vyvěrají z hloubky přibližně 1500 metrů o teplotě 56 - 76,5 stupně Celsia, v bazénech se ředí na příjemných 27 - 38 stupňů. Návštěvníci mají k dispozici celkem 9 bazénů s vodní plochou 3 400 m². Na podzim 2010 byl otevřen nový krytý rodinný zábavní sladkovodní bazén. Celý areál je umístěn v lesoparku, který skýtá příjemný stín v teplých letních dnech. Termální voda obsahuje sodík, draslík, železo, hořčík a mnoho dalších užitečných a léčivých prvků, a proto je vhodná k léčbě pohybového ústrojí, nemocí kloubů, bolesti zad, revmatických potíží. Má dobré regenerační účinky na celý organismus.

Areál disponuje dvěma oddělenými částmi - celoročně otevřeným krytým rekreačním komplexem a venkovním letním areálem, jenž je v provozu od 1.5. do 30.9. Krytý rekreační komplex je tvořen dvěma propojenými částmi - kryté bazény (plavecký, perličkový, rodinný sladkovodní a dětský) a polokrytý bazén, jenž díky teplé vodě umožňuje koupání i v tuhé zimě. V letním areálu je navíc 5 bazénů (rekreační, rodinný, plavecký a dětský) s teplotou vody 27-38°C. Součástí komplexu je také Sauna centrum se 4 druhy saun (parní, bylinková, finská a infrasauna), restaurace, masážní salón a mnoho stánků s různými specialitami.

Vstupné do areálu termálního koupaliště: 7-denní permanentka - 52 €, důchodci +62 a děti do 15 let - 39 €. V termínu 16.08. - 22.08. dosp. - 59 €, důch. a děti - 45 €. (ceny jsou z roku 2019 a mohou se mírně lišit).

Klienti A-Z TOUR mají jako bonus možnost 1x za den opustit TK na libovolnou dobu a opět se vrátit.

Zobrazit zájezdy
img-loader img-loader img-loader