Jeseníky pro každého

  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
  • Jeseníky pro každého
Aktuální počasí : 11°C jasno

JESENÍKY PRO KAŽDÉHO  - pohodová poznávací dovolená s výlety

Horský hotel Neptun se nachází v malebné obci Malá Morávka. Vybavení hotelu: recepce, restaurace s letní terasou, lobby bar, sauna s ochl. bazénem, tělocvična, stolní tenis, posilovna, půjčovna horských kol, kulečník, minigolf, venkovní bazén, místo na ohniště. Wi-Fi v hotelové hale.

Cena obsahuje
5x ubytování v hotelu Neptun*** 5x polopenze (snídaně švéd. stoly. večeře 2 chody) doprava zájezd. autobusem včetně všech výletů průvodce CK pojištění CK proti úpadku
Cena neobsahuje
vstupy místní popl. cca 25 Kč/osoba/noc (mimo do 18 a nad 70 let. studenty. ZTP) cest. pojištění vč. storna (viz tabulka na str. 6)

6/5 02. - 07.06.2024

LAST MINUTE Kód zájezdu: JESEN Kód termínu: 26624 sk. CAS Typ zájezdu: POZNÁVACÍ

Nastavení rezervace

1.
Ověřuji dostupnost
Sleva na dítě 3-12 let na přistýlce s 2 dosp.
500 Kč

Program zájezdu:

1.den: Odjezd z nást. míst na prohlídku unikátní přečerpávací vodní elektrárny Dlouhé Stráně - obdiv techniky. Velké Losiny - prohlídka zámku a Muzea výroby papíru – ruční výrobna papíru ze 16. století. Odjezd na ubytování.

2.den: Přírodní rezervace Rejvízské rašeliniště, naučná stezka Rejvíz – Velké mechové jezírko z obce Rejvíz. Zlaté Hory - procházka nauč. stezkou v "Údolí ztracených štol", středověké hornické mlýny s ukázkou drcení zlaté rudy. Cestou zpět zastávka v lázeňské Karlově Studánce - procházka s ochutnávkou místní minerálky.

3.den: Nejkrásnější pěší túrou v Jeseníkách – naučnou stezkou údolím Bílé Opavy (kaskády, peřeje, vodopády, skály, můstky, lávky) na Ovčárnu (5 km) a Praděd (8 km), nejvyšší horu Moravy 1492 m. Neturisté: Na Ovčárnu autobusem, procházka na Praděd (3 km).

4.den: Přejezd do oblasti Dolní Moravy na stezku v oblacích - vyhlídková konstrukce ze dřeva a oceli. Odvážnější mohou projít přes nejdelší visutý most pro pěší na světě Sky-Bridge 721. Odpoledne prohlídka pivovaru Holba v Hanušovicích a jeho muzea pivovarnictví.

5.den: Prohlídka jeskyně Na Pomezí (bohatá krápníková výzdoba), poté návštěva Jeseníku – areál Lázní Priessnitz, možnost procházek v okolí. Odpoledne zastávka v likérce v Bělé p. Pradědem – výroba kvalitních pálenek z místních hořkých bylin, tradiční receptury. Možnost nákupu sýrů v místní syrárně.

6.den: Po snídani odjezd domů, cestou výstup na rozhlednu Nová Ves u Dolních Moravic a návštěva hradu Sovinec. Odpoledne příjezd na Ostravsko.

V ceně pobytu je: 5x ubytování v hotelu Neptun*** ve 2 a 3lůžk. pokojích, 5x polopenze (snídaně švéd. stoly, večeře 2 chody), doprava zájezd. autobusem včetně všech výletů, průvodce CK, pojištění CK proti úpadku.

V ceně zájezdu není: vstupy, místní popl. 25 Kč/osoba/den (mimo do 18 a nad 70 let, studenty, ZTP), cest. pojištění vč. storna (viz tabulka na str. 6).

Skupiny nad 10 osob mají různé výhody, mají možnost určit si vlastní nástupní místo (po trase) apod. Informujte se v CK na slevy pro skupiny.

Slevy: včasný nákup do 15.02. - 300 Kč/os. + stálý klient 5x a více na našich zájezdech 200 Kč/os. Aktuální ceny najdete na www.ckaztour.cz.

 

1 lůžkový

2 lůžkový

3 lůžkový

Autobus

Trasa:Trasa H

Třinec, Č. Těšín, Karviná, Havířov, Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N. Jičín, Olomouc, Mohelnice.

Zastávky:
  • Český Těšín
  • Frýdek-Místek
  • Mohelnice
  • Olomouc
  • Ostrava
  • Třinec AS
  • Třinec MHD Terasa

Polopenze

Aktuální počasí:

11°C jasno jasno

Východ slunce: 03:24    Západ slunce: 18:10


Týdenní předpověď


03.05.
déšť
déšť
16 / 9 °C
04.05.
oblačno
oblačno
16 / 10 °C
05.05.
slabý déšť
slabý déšť
14 / 9 °C
06.05.
slabý déšť
slabý déšť
14 / 9 °C
07.05.
zataženo
zataženo
8 / 4 °C
08.05.
polojasno
polojasno
8 / 3 °C
09.05.
zataženo
zataženo
12 / 6 °C
img-loader img-loader img-loader